Välkommen till vår hemsida på nätet!

Du har kommit till Karin och Bo Sörenssons hemsida på nätet. Här kommer vi att berätta om oss själva och om våra nära och kära. Därför har vi, som du ser, en bild på vår hund Frida uppe i vänstra hörnet.

Denna sommar var vi på kusinträff i Ystad, och det har utlöst en rad aktiviteter. Du kan titta på bilder från kusinträffen, jag har lagt till några bilder som min bror Jerker har tagit.

Sedan har jag sammanställt uppgifter om Ola Sörenssons släkt som Harry Sörensson samlade på sej under sina sista år. Klicka på "Vår släkt" i navigationsrutan till vänster.

Ett särskilt projekt är att skriva av Ola Sörenssons dagbok som han började på i slutet av 1928. Nu är jag färdig med första delen av detta arbete, nämligen att skriva av Olas dagbok. Du kan läsa den om du klickar på "Ola Sörenssons dagbok"

Sen skall jag naturligtvis skriva om mina försök att lära mej flyga radiostyrd helikopter, men till en början får du nöja dej med en bild på mej och min Thunder Tiger Mini Titan E325. Lägg märke till den fokuserade blicken!